Tips till er med betalningsanmärkning


Tips till er med betalningsanmärkning

Star 1 Star 1 Star 1 Star 1 Star 1
Detta råd har fått 3.04 stjärnor i betyg. Det är 27 som röstat. Vill du även rösta så kan du göra det lite längre ner på sidan.
Upplagd: Tue Apr 6 23:22:13 2010

Följande har fungerat för mig, inte säkert det fungerar för er.

Jag hade en betalningsanmärkning som iofs var 1 år gammal. Jag behövde låna pengar till en bostad och tänkte att jag säkert inte skulle kunna få ett lån men jag gjorde följande. Nu var detta 2 år sedan och då var det säkert lättare att låna pengar än vad det är idag.

Jag skaffade mig en borgenär, mina föräldrar. Gick till samma bank som jag alltid har använt och bad om ett möte där jag ville diskutera ett bolån. Jag såg till att dokumtnera och ha med mig information om vad jag tjänade i månaden och även vad jag hade över varje månad och vad som hade hänt med skulden jag hade som gjort att jag fick en betalningsanmärkning. Så på mötet så fick jag faktiskt ett lån då jag kunde visa att jag kunde betala av räntekostnaden och amorteringarna utan några större problem. Visade även avbetalningsaplanen på den skulden jag hade. Tror att detta tillsammans med att jag hade en borgenär gjorde att jag kunde få mitt bolån. Detta var även med topplån. Kanske även hjälpte lite att mina föräldrar var kunder i samma bank.När jag gick dit så var jag även propert klädd, dvs inte slitna jeans och en t-shirt.

 Kommentarer från besökare

Tycker att detta är ett bra förslag, helst eftersom jag själv skrev det :)


Skapades 04/06/10 23:23:11

Jag behöver låna pengar för att lösa mina skulder trots en rad betalningsanmärkningar, om man inte har föräldrar som vill gå in som borgenärer vad skall jag göra då! Jag har inget hus eller något av v ärde, men en hyfsad lön! Finns det inga banker som ger en lån ändå. Det skulle bli flera tusen billigare för mig att låna och rensa än att de skall dra 65% av min lön i tid och otid!

 

mvh/L


Skapades 03/17/11 13:22:32

Skriv gärna mer information
Betygsätt tipset:
vote 1vote 2vote 3vote 4vote 5