Bolån trots en betalningsanmärkning

Som tur väl är så finns det möjlighet för de personer som har betalningsanmärkningar att få bolån. Det finns nämligen ett antal aktörer på lånemarknaden som inte bara tittar om man har haft problem med ekonomin i dåtiden utan även tittar hur läget ser ut nu och därefter gör en värdering om personen i fråga klarar av att återbetala samt betala kostnaderna vid bolån.
Vilka är dessa aktörer egentligen som finns på marknaden, jo de är bla Acceptus Finans, Freedom Finance samt även Bluestep. Det finns troligtvis även andra som erbjuder bolån trots betalningsanmärkning men de är de som vi valt att lista här.
Hur jobbar dessa företag kanske man frågar sig själv.
Jo dom ser på personens ekonomi och självklart kommer även dessa lånebolag att göra en kreditupplysning för att se hur din historia ser ut. Men dom ser även hur möjligheterna ser ut nu om det finns jobb, fasta inkomster.
Och dessa bolag kan även hjälpa till att kanske ordna ett bolån även för de som inte har en betalningsanmärkning, det kan röra sig om personer som inte har någon fast inkomst enligt förregående års deklaration, egenföretagare eller pensionärer. Det är oftast de grupper av personer som blir drabbade och oftast nekade bolån.
Men som sagt om man ska ta kontakt med dessa bolåneinstitut och efterfråga ett bolån så bör man se till att ha så mycket koll som möjligt på ens ekonomi. Man bör ha sett ut hur mycket pengar man har över varje månad, om det är möjligt att få en borgenär om man kan ordna upp andra lån först för att senare kunna ta ett Bolån.
Om man ser till att ha koll på situationen samt hjälpa låneföretagen så mycket som möjligt med de uppgifter de kräver och vill ha av lånetagaren så kan det gå tillräckligt bra för att man ska få ett godkännande på bolånet och därefter få ett Lånelöfte. För egentligen så kommer bostaden stå som pant för lånet och då blir risken mindre än om personen i fråga hade lånat pengar till någontingannat.
Så en betalningsanmärkning behöver inte vara ett problem för att få ett bolån.


Användarnas information om Bolån trots betalningsanmärkning
Här kan det vara bra att läsa de tips och råd som har kommit in. Lite lättare att få lån om man har en säkerhet.
skapades 04/06/10 23:35:06
Användarnas information om Bolån trots betalningsanmärkning
hej hur gör jag om jag betalingsanmärkningar om jag vill ha bo lån
skapades 09/09/10 10:57:48


Skriv gärna mer information