SMSlån trots betalningsanmärkning

Inte för att det är säkert att man ska få ett SMSlån så kan det hända att det är möjligt att få ett SMSlån fast en person har betalninganmärkning.
Denna typ av lån är oftast på mindre belopp där ett vanligt smslån kan ligga på 1000,2000,3000 kronor och där personerna som tar lånen kan ha pengarna på kontot väldigt snabbt. Ibland kan pengarna vara på kontot redan efter 15 minuter efter låneansökan skickats.
Ett SMSlån fungerar på så sätt att en person oftast brukar skicka in någon form av text (Tex låna) till ett telefonnummer för de olika smslåneleverantörerna som finns.Därefter så får personen i fråga tillbaka ett sms som förklarar vilken mer information lånegivaren behöver.

Därefter så gör lånegivaren en koll på personen i fråga med kreditkontroll av personen mm. Om dom inte ser några större problem så kan personen i fråga få ett SMSlån. Men oftast så går företaget på vad kreditupplysningen säger. Och står det då att personen i fråga har en betalninganmärkning så kan lånet nekas.

Så även om man har en betalninganmärkning så kan det finnas en möjlighet att man får ett SMSlån. Anledning till att det är möjligt beror lite på personen i fråga och vad som har hänt. Är fallet med anmärkningen inte alldeles för stor så kan det accepteras och smslånet godkännas även med en betalningsanmärkning.
Men då ska man verkligen se till att man kan återbetala denna skuld som man nu tar på sig. För annars så kommer man få större problem i framtiden för då kan man få fler betalningsanmärkningar och det är aldrig bra.
för privatpersoner så kommer en betalningsanmärkning strykas 3 år efter att den infördes för företag så är det upp till fem år. Så själva anmärkningen kommer att försvinna förr eller senare, därav är det aldrig bra att ta på sig nya lån, skulder som man vet med sig att det inte finns någon chans att man kommer att klara av att återbetala. För isåfall så får man ytterliggare en anmärkning och då blir det 3 nya år.
Vill ni läsa om vart ni kan ta ett smslån trots ni har en betalningsanmärkning, isåfall kan vi rekommendera Smslån med betalningsanmärkning hos kronofogden

Så planera din ekonomi och räkna efter om du verkligen kan sköta återbetalningen på detta nya smslån. Om ni behöver ta ett smslån och vill försöka få det billigaste alternativet så kan vi rekommendera att ni besöker en sida som har en översikt över smslånekostnaderna och sådana kan ni hitta på Smslånidag.se.Skriv gärna mer information